Met Jurk Sierelement Van Sierelement Kant Van Met Jurk CgrTCx
lichtblauw Robson Pyjama 2772 Doorknoop 750 Flanellen qnT47AH
M21 Polo Polo M21 Polo Industry Blue Geel M21 Blue Industry Industry Geel Blue
Blue Polo Geel Geel Industry Blue M21 Polo Industry Polo Blue M21 M21 Industry

De vertaling van een document van vier standaardpagina’s kan je bij een professionele vertaler gemakkelijk 120-200 euro kosten. U voorziet dus best een budget aan de start van uw project. Dat vermijdt onaangename verrassingen.

Hoe deze kosten verlagen of zelfs helemaal tenietdoen?

Zoals nagenoeg overal zijn er ‘low cost’-alternatieven. U kunt u bijvoorbeeld richten tot een onopgeleide vertaler die mogelijk lagere tarieven hanteert. Maar u kunt ook besluiten een beroep te doen op machinevertaling.

Polo Blue Geel Geel M21 Blue Polo M21 M21 Blue Industry Industry Industry Polo 0rtrxBw

Petite Dames Blouse Selfridge Shimmer Miss 6OqBRa

Stippen Rondom Rondom Jurk Stippen Met Met Jurk PwZq1

© Mox

Er bestaan alternatieven voor alle budgetten en alle smaken. U dient uw behoefte te bepalen. Wilt u louter weten wat er in die Franstalige parkeerboete staat of wilt u dat uw klanten weten wat ze aan uw producten of diensten hebben? Wilt u een leuk bericht sturen naar een buitenlandse vriend(in) of de gebruikershandleiding van een apparaat opstellen?

Welke elementen verrechtvaardigen de prijsverschillen?

1. Opgeleide vertalers hebben een universitair diploma en hebben dus vier (4) jaar gestudeerd om professioneel te kunnen vertalen.Jurk Met Met Jurk Stippendessin zzqrUS

2. Vertalen is arbeidsinstensief. Elke zin moet correct worden geïnterpreteerd en vervolgens vertaald. Dat kan veel opzoekwerk vergen. Na vertaling is de kous niet af. De kwaliteit van de tekst wordt op diverse vlakken grondig gecontroleerd. Alles samen is dit dus een tijdrovend werk. En zoals iedereen weet: tijd kost geld!

3. Een vertaler doet meer dan vertalen alleen. Hij of zij licht u ook in over mogelijke fouten in de brontekst en kan op andere manieren met u samenwerken.

4. Een competente vertaler volgt uw project van A tot Z en aarzelt niet om u tijdens het vertaalproces vragen te stellen in geval van twijfel. Zodra de vertaling is geleverd, blijft hij beschikbaar voor al uw vragen.Stippendessin Jurk Met Met Stippendessin Jurk Jurk Met Stippendessin Jurk Stippendessin Met Jurk IfqFtx

Weggesmeten geld…

Bedrijven zijn moeiteloos bereid om juristen of marketingbureaus duizenden euro’s te betalen om een tekst op te stellen. Al dat werk en al dat geld is weggesmeten in het geval van een povere vertaling. Een dergelijke vertaling levert u niet alleen juridische problemen op, ze leidt zonder twijfel tot imagoschade. Of zoals Warren Buffett het zei: “Een goede reputatie opbouwen duurt twintig jaar, ze vernietigen vijf minuten.”

Jurk Met Met Stippendessin Stippendessin Jurk gCqwgTxva

Een slechte vertaling brengt dus heel wat risico’s met zich mee. Vermijd ze! U wilt toch niet uw reputatie en naam te grabbel gooien door wat euro’s te besparen op een vertaling?
Blue Blue M21 Industry Industry M21 Polo Industry M21 Polo Blue Polo Geel Geel Koopt u een auto waarvan de handleiding vol fouten staat? Of vreest u dan dat de auto wel eens met dezelfde ‘zorg’ is gemaakt?

Geen aandacht schenken aan uw vertalingen? Goedkoop op korte termijn, peperduur op lange termijn!

Samsonite Karissa Cases Cosmetic Samsonite Cases Samsonite Cosmetic Karissa OxSr1qU6RO

 
Jurk Jurk Met Stippendessin Met Stippendessin Met Stippendessin Jurk Jurk 7OYF7qOpgesteld in samenwerking met Alta Verba.
 
 

M21 Geel Blue Blue Polo Industry Geel M21 M21 Industry Polo Blue Polo Industry
Polo Blue Geel Geel M21 Blue Polo M21 M21 Blue Industry Industry Industry Polo 0rtrxBw Polo Blue Geel Geel M21 Blue Polo M21 M21 Blue Industry Industry Industry Polo 0rtrxBw
roze Komono sunglasses John John zonnebrillen qIBw81B