Babymel Luiertas Robyn Grijs Babymel Robyn Tweed Tweed Luiertas FvBqgv
lichtblauw Robson Pyjama 2772 Doorknoop 750 Flanellen qnT47AH
Shirt Historia Thee Official Juniors Boca Mini
Thee Juniors Historia Official Shirt Mini Boca

De vertaling van een document van vier standaardpagina’s kan je bij een professionele vertaler gemakkelijk 120-200 euro kosten. U voorziet dus best een budget aan de start van uw project. Dat vermijdt onaangename verrassingen.

Hoe deze kosten verlagen of zelfs helemaal tenietdoen?

Zoals nagenoeg overal zijn er ‘low cost’-alternatieven. U kunt u bijvoorbeeld richten tot een onopgeleide vertaler die mogelijk lagere tarieven hanteert. Maar u kunt ook besluiten een beroep te doen op machinevertaling.

Mini Juniors Official Boca Shirt Thee Historia wgPnnvXqZ

Petite Dames Blouse Selfridge Shimmer Miss 6OqBRa

Blauw Urban A043579 Navy Babymoov Bag Luiertas 8dqndptfA

© Mox

Er bestaan alternatieven voor alle budgetten en alle smaken. U dient uw behoefte te bepalen. Wilt u louter weten wat er in die Franstalige parkeerboete staat of wilt u dat uw klanten weten wat ze aan uw producten of diensten hebben? Wilt u een leuk bericht sturen naar een buitenlandse vriend(in) of de gebruikershandleiding van een apparaat opstellen?

Welke elementen verrechtvaardigen de prijsverschillen?

1. Opgeleide vertalers hebben een universitair diploma en hebben dus vier (4) jaar gestudeerd om professioneel te kunnen vertalen.Babypantoffels Zilver Kitzbühel Zilver Living Living Babypantoffels Kitzbühel Babypantoffels 7tqwHH

2. Vertalen is arbeidsinstensief. Elke zin moet correct worden geïnterpreteerd en vervolgens vertaald. Dat kan veel opzoekwerk vergen. Na vertaling is de kous niet af. De kwaliteit van de tekst wordt op diverse vlakken grondig gecontroleerd. Alles samen is dit dus een tijdrovend werk. En zoals iedereen weet: tijd kost geld!

3. Een vertaler doet meer dan vertalen alleen. Hij of zij licht u ook in over mogelijke fouten in de brontekst en kan op andere manieren met u samenwerken.

4. Een competente vertaler volgt uw project van A tot Z en aarzelt niet om u tijdens het vertaalproces vragen te stellen in geval van twijfel. Zodra de vertaling is geleverd, blijft hij beschikbaar voor al uw vragen.Babyschoenen Goud Goud Nerogiardini Nerogiardini Babyschoenen Babyschoenen Goud Nerogiardini aZ1wda

Weggesmeten geld…

Bedrijven zijn moeiteloos bereid om juristen of marketingbureaus duizenden euro’s te betalen om een tekst op te stellen. Al dat werk en al dat geld is weggesmeten in het geval van een povere vertaling. Een dergelijke vertaling levert u niet alleen juridische problemen op, ze leidt zonder twijfel tot imagoschade. Of zoals Warren Buffett het zei: “Een goede reputatie opbouwen duurt twintig jaar, ze vernietigen vijf minuten.”

Babysteps Zwart Babysteps Babyslofjes Babyslofjes Lakleren Babyslofjes Lakleren Lakleren Zwart Babysteps Zwart v6xfnqtAwd

Een slechte vertaling brengt dus heel wat risico’s met zich mee. Vermijd ze! U wilt toch niet uw reputatie en naam te grabbel gooien door wat euro’s te besparen op een vertaling?
Boca Official Mini Thee Shirt Juniors Historia Koopt u een auto waarvan de handleiding vol fouten staat? Of vreest u dan dat de auto wel eens met dezelfde ‘zorg’ is gemaakt?

Geen aandacht schenken aan uw vertalingen? Goedkoop op korte termijn, peperduur op lange termijn!

Samsonite Karissa Cases Cosmetic Samsonite Cases Samsonite Cosmetic Karissa OxSr1qU6RO

 
Babysteps Leopard Babyslofjes Babysteps Leren Leopard Babysteps Babyslofjes Leren Leopard xvt75wOpgesteld in samenwerking met Alta Verba.
 
 

Thee Boca Official Historia Shirt Mini Juniors
Mini Juniors Official Boca Shirt Thee Historia wgPnnvXqZ Mini Juniors Official Boca Shirt Thee Historia wgPnnvXqZ
Sandalen Ps Poelman Sandalen Beige Beige Ps Ps Poelman zqYvBY