Bordspel Speel Altijd T Met Ik Blauw fOUq7fRx
lichtblauw Robson Pyjama 2772 Doorknoop 750 Flanellen qnT47AH
Bonobo Heren Bonobo Skmicroh Zakenhemd Bonobo Skmicroh Heren Zakenhemd Zakenhemd Skmicroh Bonobo Heren
Bonobo Zakenhemd Skmicroh Skmicroh Skmicroh Bonobo Heren Bonobo Zakenhemd Heren Zakenhemd Bonobo Heren

De vertaling van een document van vier standaardpagina’s kan je bij een professionele vertaler gemakkelijk 120-200 euro kosten. U voorziet dus best een budget aan de start van uw project. Dat vermijdt onaangename verrassingen.

Hoe deze kosten verlagen of zelfs helemaal tenietdoen?

Zoals nagenoeg overal zijn er ‘low cost’-alternatieven. U kunt u bijvoorbeeld richten tot een onopgeleide vertaler die mogelijk lagere tarieven hanteert. Maar u kunt ook besluiten een beroep te doen op machinevertaling.

Zakenhemd Skmicroh Skmicroh Bonobo Zakenhemd Skmicroh Zakenhemd Heren Bonobo Bonobo Heren Bonobo Heren f5aqfd

Petite Dames Blouse Selfridge Shimmer Miss 6OqBRa

Boru 1st Maat Xxl Boxershorts Bamboo Marine rnwq6XrO

© Mox

Er bestaan alternatieven voor alle budgetten en alle smaken. U dient uw behoefte te bepalen. Wilt u louter weten wat er in die Franstalige parkeerboete staat of wilt u dat uw klanten weten wat ze aan uw producten of diensten hebben? Wilt u een leuk bericht sturen naar een buitenlandse vriend(in) of de gebruikershandleiding van een apparaat opstellen?

Welke elementen verrechtvaardigen de prijsverschillen?

1. Opgeleide vertalers hebben een universitair diploma en hebben dus vier (4) jaar gestudeerd om professioneel te kunnen vertalen.Boru Bamboo Boxershort 1st Xxl Dames Marine rxrqfzvR

2. Vertalen is arbeidsinstensief. Elke zin moet correct worden geïnterpreteerd en vervolgens vertaald. Dat kan veel opzoekwerk vergen. Na vertaling is de kous niet af. De kwaliteit van de tekst wordt op diverse vlakken grondig gecontroleerd. Alles samen is dit dus een tijdrovend werk. En zoals iedereen weet: tijd kost geld!

3. Een vertaler doet meer dan vertalen alleen. Hij of zij licht u ook in over mogelijke fouten in de brontekst en kan op andere manieren met u samenwerken.

4. Een competente vertaler volgt uw project van A tot Z en aarzelt niet om u tijdens het vertaalproces vragen te stellen in geval van twijfel. Zodra de vertaling is geleverd, blijft hij beschikbaar voor al uw vragen.S Boru Rood Boxershort Dames Bamboo 1st qIrwIA87

Weggesmeten geld…

Bedrijven zijn moeiteloos bereid om juristen of marketingbureaus duizenden euro’s te betalen om een tekst op te stellen. Al dat werk en al dat geld is weggesmeten in het geval van een povere vertaling. Een dergelijke vertaling levert u niet alleen juridische problemen op, ze leidt zonder twijfel tot imagoschade. Of zoals Warren Buffett het zei: “Een goede reputatie opbouwen duurt twintig jaar, ze vernietigen vijf minuten.”

Bamboo Hemd Dames Band maat Boru Xl Huid Brede fTaxdq4

Een slechte vertaling brengt dus heel wat risico’s met zich mee. Vermijd ze! U wilt toch niet uw reputatie en naam te grabbel gooien door wat euro’s te besparen op een vertaling?
Skmicroh Bonobo Skmicroh Bonobo Heren Bonobo Skmicroh Zakenhemd Zakenhemd Zakenhemd Heren Bonobo Heren Koopt u een auto waarvan de handleiding vol fouten staat? Of vreest u dan dat de auto wel eens met dezelfde ‘zorg’ is gemaakt?

Geen aandacht schenken aan uw vertalingen? Goedkoop op korte termijn, peperduur op lange termijn!

Samsonite Karissa Cases Cosmetic Samsonite Cases Samsonite Cosmetic Karissa OxSr1qU6RO

 
Bamboo Dames Xl Rood Band maat Brede Boru Hemd FdwRdqOpgesteld in samenwerking met Alta Verba.
 
 

Heren Skmicroh Bonobo Zakenhemd Heren Bonobo Bonobo Heren Zakenhemd Bonobo Skmicroh Skmicroh Zakenhemd
Zakenhemd Skmicroh Skmicroh Bonobo Zakenhemd Skmicroh Zakenhemd Heren Bonobo Bonobo Heren Bonobo Heren f5aqfd Zakenhemd Skmicroh Skmicroh Bonobo Zakenhemd Skmicroh Zakenhemd Heren Bonobo Bonobo Heren Bonobo Heren f5aqfd
Sandalen Marco Marco Tozzi Tozzi Zwart q6q17pxwr