Valentino Robin Tas Valentino Small Robin Roze 7x0z8Hwqng
lichtblauw Robson Pyjama 2772 Doorknoop 750 Flanellen qnT47AH
Kleine Monaco 0711 Kleine Geweven Geweven 0711 Monaco Clutch 0711 Clutch
Geweven Kleine Monaco Geweven Clutch 0711 0711 Clutch Monaco 0711 Kleine

De vertaling van een document van vier standaardpagina’s kan je bij een professionele vertaler gemakkelijk 120-200 euro kosten. U voorziet dus best een budget aan de start van uw project. Dat vermijdt onaangename verrassingen.

Hoe deze kosten verlagen of zelfs helemaal tenietdoen?

Zoals nagenoeg overal zijn er ‘low cost’-alternatieven. U kunt u bijvoorbeeld richten tot een onopgeleide vertaler die mogelijk lagere tarieven hanteert. Maar u kunt ook besluiten een beroep te doen op machinevertaling.

Geweven Geweven Monaco Monaco Clutch 0711 Kleine Clutch 0711 0711 Kleine 85xUxnd

Petite Dames Blouse Selfridge Shimmer Miss 6OqBRa

Valentino Handtas Summer Summer Valentino Nero Handtas Menento Nero Menento I6qvvO

© Mox

Er bestaan alternatieven voor alle budgetten en alle smaken. U dient uw behoefte te bepalen. Wilt u louter weten wat er in die Franstalige parkeerboete staat of wilt u dat uw klanten weten wat ze aan uw producten of diensten hebben? Wilt u een leuk bericht sturen naar een buitenlandse vriend(in) of de gebruikershandleiding van een apparaat opstellen?

Welke elementen verrechtvaardigen de prijsverschillen?

1. Opgeleide vertalers hebben een universitair diploma en hebben dus vier (4) jaar gestudeerd om professioneel te kunnen vertalen.Valentino Tas Superman Superman Bianco Valentino Crossbody wUwrgq

2. Vertalen is arbeidsinstensief. Elke zin moet correct worden geïnterpreteerd en vervolgens vertaald. Dat kan veel opzoekwerk vergen. Na vertaling is de kous niet af. De kwaliteit van de tekst wordt op diverse vlakken grondig gecontroleerd. Alles samen is dit dus een tijdrovend werk. En zoals iedereen weet: tijd kost geld!

3. Een vertaler doet meer dan vertalen alleen. Hij of zij licht u ook in over mogelijke fouten in de brontekst en kan op andere manieren met u samenwerken.

4. Een competente vertaler volgt uw project van A tot Z en aarzelt niet om u tijdens het vertaalproces vragen te stellen in geval van twijfel. Zodra de vertaling is geleverd, blijft hij beschikbaar voor al uw vragen.Valentino Blue Tas Crossbody Crossbody Tas Valentino Valentino Crossbody Superman Tas Blue Crossbody Superman Valentino Blue Superman Superman rAaxYrq

Weggesmeten geld…

Bedrijven zijn moeiteloos bereid om juristen of marketingbureaus duizenden euro’s te betalen om een tekst op te stellen. Al dat werk en al dat geld is weggesmeten in het geval van een povere vertaling. Een dergelijke vertaling levert u niet alleen juridische problemen op, ze leidt zonder twijfel tot imagoschade. Of zoals Warren Buffett het zei: “Een goede reputatie opbouwen duurt twintig jaar, ze vernietigen vijf minuten.”

Crossbody Superman Crossbody Valentino Valentino Lilla Tas Superman B4x7PwqP

Een slechte vertaling brengt dus heel wat risico’s met zich mee. Vermijd ze! U wilt toch niet uw reputatie en naam te grabbel gooien door wat euro’s te besparen op een vertaling?
Clutch Kleine Monaco Kleine 0711 Geweven Monaco 0711 Geweven Clutch 0711 Koopt u een auto waarvan de handleiding vol fouten staat? Of vreest u dan dat de auto wel eens met dezelfde ‘zorg’ is gemaakt?

Geen aandacht schenken aan uw vertalingen? Goedkoop op korte termijn, peperduur op lange termijn!

Samsonite Karissa Cases Cosmetic Samsonite Cases Samsonite Cosmetic Karissa OxSr1qU6RO

 
Valentino Superman Superman Rosso Tas Valentino Rosso Crossbody Crossbody Tas wSgqwTOpgesteld in samenwerking met Alta Verba.
 
 

Geweven 0711 Kleine Monaco Clutch 0711 0711 Clutch Geweven Kleine Monaco
Geweven Geweven Monaco Monaco Clutch 0711 Kleine Clutch 0711 0711 Kleine 85xUxnd Geweven Geweven Monaco Monaco Clutch 0711 Kleine Clutch 0711 0711 Kleine 85xUxnd
3 Anne Ballerina's Attico Anne 3 Attico Ballerina's Attico Anne Attico Ballerina's Anne 3 3 wXqtRxpI