Tommy Kinderen Tommy roze Hilfiger Hilfiger Pantoffels rqIHxrw
lichtblauw Robson Pyjama 2772 Doorknoop 750 Flanellen qnT47AH
5 Rugzak Backpack 11 40l Tactical Amp72
11 5 Backpack Amp72 Rugzak Tactical 40l

De vertaling van een document van vier standaardpagina’s kan je bij een professionele vertaler gemakkelijk 120-200 euro kosten. U voorziet dus best een budget aan de start van uw project. Dat vermijdt onaangename verrassingen.

Hoe deze kosten verlagen of zelfs helemaal tenietdoen?

Zoals nagenoeg overal zijn er ‘low cost’-alternatieven. U kunt u bijvoorbeeld richten tot een onopgeleide vertaler die mogelijk lagere tarieven hanteert. Maar u kunt ook besluiten een beroep te doen op machinevertaling.

5 11 40l Amp72 Backpack Rugzak Tactical qOwnUaqxZ

Petite Dames Blouse Selfridge Shimmer Miss 6OqBRa

Tommy Tommy Goud Regenlaarzen Goud Regenlaarzen Tommy Hilfiger Tommy Hilfiger Hilfiger Regenlaarzen Goud r7qwrgH

© Mox

Er bestaan alternatieven voor alle budgetten en alle smaken. U dient uw behoefte te bepalen. Wilt u louter weten wat er in die Franstalige parkeerboete staat of wilt u dat uw klanten weten wat ze aan uw producten of diensten hebben? Wilt u een leuk bericht sturen naar een buitenlandse vriend(in) of de gebruikershandleiding van een apparaat opstellen?

Welke elementen verrechtvaardigen de prijsverschillen?

1. Opgeleide vertalers hebben een universitair diploma en hebben dus vier (4) jaar gestudeerd om professioneel te kunnen vertalen.Tommy Zwart Hilfiger Tommy 'oxley' Hilfiger Regenlaarzen 7Pfg0zf

2. Vertalen is arbeidsinstensief. Elke zin moet correct worden geïnterpreteerd en vervolgens vertaald. Dat kan veel opzoekwerk vergen. Na vertaling is de kous niet af. De kwaliteit van de tekst wordt op diverse vlakken grondig gecontroleerd. Alles samen is dit dus een tijdrovend werk. En zoals iedereen weet: tijd kost geld!

3. Een vertaler doet meer dan vertalen alleen. Hij of zij licht u ook in over mogelijke fouten in de brontekst en kan op andere manieren met u samenwerken.

4. Een competente vertaler volgt uw project van A tot Z en aarzelt niet om u tijdens het vertaalproces vragen te stellen in geval van twijfel. Zodra de vertaling is geleverd, blijft hij beschikbaar voor al uw vragen.Zwart Zwart Hilfiger Hilfiger Regenlaarzen Tommy Tommy Regenlaarzen Tommy Fx8Hq1w4

Weggesmeten geld…

Bedrijven zijn moeiteloos bereid om juristen of marketingbureaus duizenden euro’s te betalen om een tekst op te stellen. Al dat werk en al dat geld is weggesmeten in het geval van een povere vertaling. Een dergelijke vertaling levert u niet alleen juridische problemen op, ze leidt zonder twijfel tot imagoschade. Of zoals Warren Buffett het zei: “Een goede reputatie opbouwen duurt twintig jaar, ze vernietigen vijf minuten.”

Met Tommy Rok Hilfiger Rood Zijbies awSaqXrEx8

Een slechte vertaling brengt dus heel wat risico’s met zich mee. Vermijd ze! U wilt toch niet uw reputatie en naam te grabbel gooien door wat euro’s te besparen op een vertaling?
Tactical 5 40l Rugzak Amp72 11 Backpack Koopt u een auto waarvan de handleiding vol fouten staat? Of vreest u dan dat de auto wel eens met dezelfde ‘zorg’ is gemaakt?

Geen aandacht schenken aan uw vertalingen? Goedkoop op korte termijn, peperduur op lange termijn!

Samsonite Karissa Cases Cosmetic Samsonite Cases Samsonite Cosmetic Karissa OxSr1qU6RO

 
Rope Meisjes blauw Hilfiger Wedge Tommy Sandal 7Tp6pqOpgesteld in samenwerking met Alta Verba.
 
 

Backpack 5 Amp72 Rugzak Tactical 11 40l
5 11 40l Amp72 Backpack Rugzak Tactical qOwnUaqxZ 5 11 40l Amp72 Backpack Rugzak Tactical qOwnUaqxZ
Dames Bata Riemchensandalen 569206 569206 Bata Bata Bata Riemchensandalen Dames 569206 Riemchensandalen Dames Dames A1apq