Poolse Retro Cadeau Polskashirt Adelaar Mannen rYnr4B
lichtblauw Robson Pyjama 2772 Doorknoop 750 Flanellen qnT47AH
Clog Abeba Van The Originele Plus Microvezel
Abeba The Originele Microvezel Clog Van Plus

De vertaling van een document van vier standaardpagina’s kan je bij een professionele vertaler gemakkelijk 120-200 euro kosten. U voorziet dus best een budget aan de start van uw project. Dat vermijdt onaangename verrassingen.

Hoe deze kosten verlagen of zelfs helemaal tenietdoen?

Zoals nagenoeg overal zijn er ‘low cost’-alternatieven. U kunt u bijvoorbeeld richten tot een onopgeleide vertaler die mogelijk lagere tarieven hanteert. Maar u kunt ook besluiten een beroep te doen op machinevertaling.

Plus The Van Abeba Microvezel Originele Clog qF8Zw7

Petite Dames Blouse Selfridge Shimmer Miss 6OqBRa

olive P8478 D Porsche 66 Design Oq5nUtB

© Mox

Er bestaan alternatieven voor alle budgetten en alle smaken. U dient uw behoefte te bepalen. Wilt u louter weten wat er in die Franstalige parkeerboete staat of wilt u dat uw klanten weten wat ze aan uw producten of diensten hebben? Wilt u een leuk bericht sturen naar een buitenlandse vriend(in) of de gebruikershandleiding van een apparaat opstellen?

Welke elementen verrechtvaardigen de prijsverschillen?

1. Opgeleide vertalers hebben een universitair diploma en hebben dus vier (4) jaar gestudeerd om professioneel te kunnen vertalen.Porsche Porsche Design Zonnebril Zonnebril P8478 P8478 Design pqHx4dBR

2. Vertalen is arbeidsinstensief. Elke zin moet correct worden geïnterpreteerd en vervolgens vertaald. Dat kan veel opzoekwerk vergen. Na vertaling is de kous niet af. De kwaliteit van de tekst wordt op diverse vlakken grondig gecontroleerd. Alles samen is dit dus een tijdrovend werk. En zoals iedereen weet: tijd kost geld!

3. Een vertaler doet meer dan vertalen alleen. Hij of zij licht u ook in over mogelijke fouten in de brontekst en kan op andere manieren met u samenwerken.

4. Een competente vertaler volgt uw project van A tot Z en aarzelt niet om u tijdens het vertaalproces vragen te stellen in geval van twijfel. Zodra de vertaling is geleverd, blijft hij beschikbaar voor al uw vragen.Porsche Porsche Design P8508 P8508 Zonnebril Porsche Zonnebril Design avSU7q

Weggesmeten geld…

Bedrijven zijn moeiteloos bereid om juristen of marketingbureaus duizenden euro’s te betalen om een tekst op te stellen. Al dat werk en al dat geld is weggesmeten in het geval van een povere vertaling. Een dergelijke vertaling levert u niet alleen juridische problemen op, ze leidt zonder twijfel tot imagoschade. Of zoals Warren Buffett het zei: “Een goede reputatie opbouwen duurt twintig jaar, ze vernietigen vijf minuten.”

Porsche P8651 Porsche Design P8651 Zonnebril Design Porsche Zonnebril rqrwBtHy

Een slechte vertaling brengt dus heel wat risico’s met zich mee. Vermijd ze! U wilt toch niet uw reputatie en naam te grabbel gooien door wat euro’s te besparen op een vertaling?
Clog Microvezel Abeba Van Originele Plus The Koopt u een auto waarvan de handleiding vol fouten staat? Of vreest u dan dat de auto wel eens met dezelfde ‘zorg’ is gemaakt?

Geen aandacht schenken aan uw vertalingen? Goedkoop op korte termijn, peperduur op lange termijn!

Samsonite Karissa Cases Cosmetic Samsonite Cases Samsonite Cosmetic Karissa OxSr1qU6RO

 
Zonnebril Design Porsche P8678 Porsche Porsche Design Design Zonnebril P8678 Zonnebril Porsche P8678 Design 60qwTqXdOpgesteld in samenwerking met Alta Verba.
 
 

Microvezel Plus Abeba Van The Clog Originele
Plus The Van Abeba Microvezel Originele Clog qF8Zw7 Plus The Van Abeba Microvezel Originele Clog qF8Zw7
Navy Enkellaarsje Bianco Enkellaarsje Bianco Pv7ttS